consultatii ginecologie curtea de arges, pitesti dr ofelia oprea cardiobalance

Vă anunţăm cu bucurie că, începând cu data de 26 octombrie, începem o nouă colaborare de succes cu DR. OFELIA OPREA, medic specialist obstetrică-ginecologie şi doctor în ştiinţe medicale!

Dr. Ofelia Oprea și-a realizat pregătirea în rezidențiat la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Prof. Dr. Panait Sârbu" din București (Maternitatea Giulești), unde activează și în prezent ca medic specialist colaborator.

Pe parcursul anilor de pregătire profesională, atât in țară, cât și în străinătate (Bichat-Claude Bernard Hôpital, Paris), Dr. Ofelia Oprea a acumulat o vastă experiență în patologia aparatului reproducător feminin și în tulburările endocrino-metabolice legate de menopauză, în studiul infertilității feminine, dar și în urmărirea și managementul sarcinilor cu risc maternal.

Are competență în ecografie pelvină transabdominală și transvaginală și a urmat cursurile post-universitare pentru dobândirea competenței în colposcopie.

Fire optimistă și comunicativă, Dr. Ofelia Oprea se consideră un medic bine pregatit, răbdător și perseverent. Crede cu tărie că relația medic-pacient este un parteneriat bazat pe încredere reciprocă, în care soluția unui tratament reușit este rezultatul unei bune informări și a colaborării continue dintre medic și pacient.

CardioBalance

Clinica ta de suflet!