Pneumologie cardiobalance dr iulia dinescu curtea de arges pitesti

Din luna noiembrie, echipei CARDIOBALANCE i se alătură Dr. Iulia Alexandru-Dinescu, medic primar pneumolog

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie UMF "Carol Davila" din București, Dr. Iulia Alexandru-Dinescu s-a specializat în pneumologie la clinici de renume din capitală, precum Institutul de Pneumologie "Marius Nasta", Sp. Clinic "Colentina", Sp. Clinic "Dr. V. Babeș" și Sp. Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila".

Cu peste 14 ani de experiență clinică în patologia respiratorie acută, dar și în afecțiunile bronhopulmonare cronice, Dr. Iulia Alexandru-Dinescu deține atestate în endoscopie bronșică, în explorări funcționale respiratorii speciale și în tulburările respiratorii din timpul somnului, fiind supraspecializată în diagnosticul sindromului de apnee în somn și în tulburările ventilatorii nocturne.

Profesionist desăvârșit, dar și "om aproape de oameni", Dr. Iulia Alexandru-Dinescu susține că abordarea colaborativă în îngrijirea medicală este cheia spre sănătate, iar corectitudinea, amabilitatea și blândețea reprezintă pilonii unei bune relații dintre medic și pacientul său.

CardioBalance

Clinica ta de suflet!