dr andreea bibire ecografie mamara curtea de arges cardiobalance

Vă anunţăm cu mult entuziasm că, începând din ianuarie 2024, Dr. Andreea Bibire - medic specialist ostetrică-ginecologie, va realiza în cadrul clinicii noastre ECOGRAFII MAMARE CU ELASTOGRAFIE!

Absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, Dr. Andreea Bibire numără peste 13 ani de experienţă clinică în patologia obstetrico-ginecologică, urmare a stagiilor efectuate atât în ţară (Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa” - Bucureşti), cât şi în centre reputate din Marea Britanie (Royal Glamorgan Hospital, Great Western Hospital - Swindon), unde şi-a definitivat armonios pregătirea ca medic specialist.

Cu un interes deosebit în patologia sânului, Dr. Andreea Bibire deţine competenţă în ecografie mamară, un domeniu prea puţin abordat în România, unde prevalenţa cancerului de sân continuă să fie extrem de ridicată, în parte şi din cauza lipsei programelor naţionale de screening a neoplasmului mamar.

Ecografia mamară cu elastografie (sau sonoelastografia mamară) este o ecografie mamară specială care permite diagnosticul diferenţial dintre un nodul mamar benign şi un nodul mamar malign prin folosirea unui soft dedicat, caracteristic ecografelor de ultimă generaţie. Tehnica se bazează pe răspunsul diferit al nodulilor mamari la aplicarea unei compresii, pornind de la observaţia că nodulii maligni sunt în general duri, iar cei benigni mai moi sau mai elastici.
Sonoelastografia mamară este o procedură modernă de diagnostic complet non-invazivă, non-iradiantă, nedureroasă şi care poate fi efectuată independent de perioada ciclului menstrual.

Fire analitică, răbdătoare şi mereu cu zâmbetul pe buze, Dr. Andreea Bibire consideră că numai perfecţionarea continuă poate naşte un medic bun şi dedicat pacienţilor săi, acest lucru fiind posibil doar având acces neîngrădit la tehnici moderne de diagnostic. Iar noi nu putem decat sa ii uram un calduros „Bun venit in echipa CARDIOBALANCE!”.

CardioBalance

Clinica ta de suflet!